BodySupport

voedingsbegeleiding

Bij Dasfit is het nu ook mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen op het gebied van voeding. Er wordt gewerkt met het programma van BodySupport.

Body Support's diëtisten hebben 18 verschillende menutypes ontwikkeld die voldoen aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Nederlandse Gezondheidsraad. Of het nu gaat om traditionele menu's, eiwitrijk, gluten- of lactosevrij, of veganistisch alles is mogelijk. 

Ik wil starten!

Samen gaan we aan de slag om je doelen te bereiken, of je nu wilt afvallen, in balans wilt blijven of je lichaam wilt vormgeven met meer spieren. Je coach maakt aangepaste voedingsschema's op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je samen met anderen eten? Ik kan kan alles aanpassen in je weekmenu.

Bovendien heb je toegang tot de Body Support app met een persoonlijk account. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en kun je de menu's verder aanpassen. Daarnaast bevat de app een wekelijkse boodschappenlijst, nieuws en een caloriechecker.

Slimmer - Afvallen: 

Het wordt gemakkelijker om af te vallen met praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en heerlijke recepten. Dankzij het slimme eetpatroon verbrand je meer calorieën.

Slimmer - In Balans: 

Bereik balans en fitheid door een optimale stofwisseling. Met op maat gemaakte eetschema's ontdek je een betere manier om je gewicht op peil te houden.

Slimmer - In Vorm: 

Breng je lichaam optimaal in vorm. Met de juiste voeding werk je gericht aan je figuur, zelfs als er een paar kilootjes bij mogen voor het gewenste resultaat.

Melissa Dasselaar

Wil je meer vrijblijvende informatie ontvangen?
Neem dan contact met mij op via tel. 06 43 43 36 85 of
vul onderstaande contactformulier in. 

LEKKER SOCIAAL